Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

ΕΛΛΑΣ, ΚΡΑΤΟΣ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ Α.Ε. ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΔΟΣΕΩΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑ.

 




Φίλοι και Φίλες,
Σας ενημερώνουμε για την πολύ σημαντικήν κίνησιν που αφορά την επιβεβαίωσιν για το αν η Ελληνική Δημοκρατία έχει μετατραπεί σε ιδιωτική εταιρεία ή όχι. Εκ της πιθανής απαντήσεως ή και μη απαντήσεως, κρίνονται πολλά πράγματα όσον αφορά την δικήν μας στάσιν και ενέργειες.
******
Προς: κον Υπουργόν Εξωτερικών
Κυρίες και κύριοι,
Από το 2010 τουλάχιστον, συμφώνως διαφόρων δημοσιευμάτων, αναφέρεται ότι η «Ελληνική Δημοκρατία» και συνεκδοχικώς η Ελλάς δεν είναι πλέον Κυρίαρχον Κράτος, αλλά ανώνυμος εταιρεία, με αριθμόν καταχωρήσεως - Κεντρικόν Κλειδί Καταχωρήσεως (CIK), «0000931106», σε «κατάλογον εταιρειών» κυβερνητικού οργανισμού (U.S Securities and Exchange Commission), των ΗΠΑ. (*1,*2).
Παρακαλούμε να μας επιβεβαιώσετε εάν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, και βάσει ποιας συμφωνίας έχει καθοριστεί, ή αν δεν ισχύει, ούτως ώστε να μην προκύπτουν αυθαίρετα ή / και δικαιολογημένα κατ’ εκτίμησιν συμπεράσματα ότι το Ελληνικόν Κράτος είναι πλέον εταιρεία και τα θεσμικά του όργανα ιδιωτικοί υπάλληλοι. Επίσης εάν ισχύει κάτι αντίστοιχον για τους Δήμους καθώς και για τις Δημόσιες Υπηρεσίες.
Αν δεν ισχύει, να απευθυνθείτε στην σχετικήν ιστοσελίδα (*1) και να προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διορθωθεί το τυχόν λάθος.
(*2)
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα στους αποδέκτες, προς γνώσιν τους και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφων ολόκληρην την παρούσαν στην έκθεσιν επιδόσεως που θα συντάξει.
Μετά της δεούσης τιμής.
Συνυπογράφοντες:
.....
Αργύριος Μαρινάκης




  • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
    Σάς άρεσε;
    Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
    Σχολιάστε!!!
    Διαδώστε!!!!
    31/07/2024 - 34674 - 45064

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου