Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Η ΕΕ εγκρίνει την «Ψηφιακή Ταυτότητα» του Μπιλ Γκέιτς που τους αποκλείει μη συμμορφούμενους από τη συμμετοχή στην κοινωνία – Χώρα-πρωτοπόρα σε αυτό η…ΕΛΛΑΔΑ!!!

 


Η ΕΕ εγκρίνει την «Ψηφιακή Ταυτότητα» του Μπιλ Γκέιτς που τους αποκλείει μη συμμορφούμενους από τη συμμετοχή στην κοινωνία – Χώρα-πρωτοπόρα σε αυτό η…ΕΛΛΑΔΑ!!!


Η ΕΕ Εγκρίνει την «Ψηφιακή Ταυτότητα» του Μπιλ Γκέιτς που αποκλείει τους μη συμμορφούμενους από τη συμμετοχή στην κοινωνία


Η ΕΕ εγκρίνει την «Ψηφιακή Ταυτότητα» του Μπιλ Γκέιτς που τους αποκλείει μη συμμορφούμενους από τη συμμετοχή στην κοινωνία – Χώρα-πρωτοπόρα σε αυτό η…ΕΛΛΑΔΑ!!!

2 Μαρτίου 2024
– Μπάξτερ Ντμίτρι

Ο παγκοσμιοποιητής δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς απαιτεί από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμα της ΕΕ και της Ινδίας και να εγκρίνουν το σύστημα «παγκοσμίας ψηφιακής ταυτότητας» που έχει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά να αποκλείουν τους ανθρώπους από τη συμμετοχή σχεδιαστών στην κοινωνία εάν δεν συμμορφώνονται με την παγκοσμιοποιητική ατζέντα.

Το κοινοβούλιο της Ένωσης ενέκρινε επίσημα το «Ευρωπαϊκό Πορτοφόλι Ψηφιακής Ταυτότητας» την Παρασκευή, θέτοντας τα θεμέλια για ένα κινεζικό σύστημα κοινωνικής πίστης που τιμωρεί όσους επιλέγουν να μην συμμορφώνονται με το σύστημα «παγκόσμιας ψηφιακής ταυτότητας» αποκλείουν τους από την κοινωνία.



Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το νέο σύστημα, η Ελλάδα έγινε το πρώτο κράτος της ΕΕ που ξεκίνησε τη διάθεση ψηφιακών δελτίων στους πολίτες την περασμένη εβδομάδα.

Οι ελίτ αρνιόταν πάντα ότι είχαν σχέδια για μια ψηφιακή ταυτότητα, περιγράφοντας όποιον τολμούσε να αποκαλύψει τα σχέδιά τους ως «συνωμολόγους» που πρέπει να φιμωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, σε ορισμένες περιπτώσεις, να μπουν στη φυλακή.



Αλλά τώρα πια οι μάσκες έπεσαν και οι παγκοσμιοποιητές κάνουν πλέον την κίνησή τους ανοιχτά στο φως!

Θα είναι γνωστό ως eID, η τεχνολογία ψηφιακής ταυτότητας που θα δώσει στην πολιτική ελίτ στην Ευρώπη τη δυνατότητα να δεσμεύει τραπεζικούς λογαριασμούς ανθρώπων, να εμποδίζει να αγοράζουν πτήσεις, είδη παντοπωλείου, είδη πρώτης ανάγκης και να συμμετέχουν στην κοινωνία με όποιον ουσιαστικό τρόπο.

«Η ψηφιακή ταυτότητα δεν είναι απλώς ένα διαβατήριο που έχετε στο iPhone σας σε μορφή ψηφιακού διαβατηρίου. Συνεπάγεται σχεδόν όλα όσα η κυβέρνηση θα ήθελε να μάθει για εσάς», είπε η Eva Vlaadingerbroek.

«Το μειονέκτημα είναι –και ελπίζω ότι ο κόσμος θα αρχίσει να βλέπει αυτό– ότι η κυβέρνηση μπορεί να απομονώσει εντελώς. Μπορεί να σε εμποδίσει να αγοράσεις οτιδήποτε

«Είναι πολύ ανοιχτοί και ειλικρινείς σχετικά με τον στόχο τους εδώ», συνέχισε ο Vlaadingerbroek. «Θα πρέπει να πάρουμε τον λόγο τους πολύ σοβαρά και να πούμε όχι, θα πρέπει να κατεβάσουμε αμέσως αυτούς τους κομμουνιστές, να πούμε να φύγουμε από την ιδιωτική μας ζωή και ότι δεν τους επιτρέπουμε να παρακολουθούμε τι τρώμε και που πηγαίνουν, κτλ.».



Η παγκόσμια ελίτ είναι αποφασισμένη να πάει τον αυταρχισμό σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ξεπερνώντας πολύ οτιδήποτε επιχειρήθηκε στην Κίνα του Μάο ή στη Ρωσία του Στάλιν.

Δυστυχώς, το WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ) κυκλοφόρησε με μια σειρά άρθρων τον Σεπτέμβριο πιέζοντας για την επιβολή του DPI.

Το WEF υποβάλλεται ότι οι νέες «κοινωνίες χωρίς μετρητά» και τα ψηφιακά αναγνωρισμένα θα γίνουν ευπρόσδεκτα από το κοινό λόγω της «μηδενικής γνώσης για τη τεχνολογία».

ΠΗΓΗ >>  https://greeknewsondemand.com/2024/03/03/%ce%b7-%ce%b5%ce%b5-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%88%ce%b7%cf%86%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%cf%84%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/?fbclid=IwAR0v9aEqqDM4GnrRFFKjUqKKs1MEn8Ux8TVM3ZyMbcniCoMS0Dv4N4zLs38




Η ΕΕ Εγκρίνει την «Ψηφιακή Ταυτότητα» του Μπιλ Γκέιτς που αποκλείει τους μη συμμορφούμενους από τη συμμετοχή στην κοινωνία

Ελέγχθηκε το γεγονός

Ο παγκοσμιοποιητής δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς απαιτεί από τις παγκόσμιες κυβερνήσεις να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ινδίας και να εγκρίνουν το σύστημα «παγκόσμιας ψηφιακής ταυτότητας» που έχει ενσωματωμένα χαρακτηριστικά σχεδιασμένα να αποκλείουν τους ανθρώπους από τη συμμετοχή στην κοινωνία εάν δεν συμμορφώνονται με την παγκοσμιοποιητική ατζέντα.

Το κοινοβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενέκρινε επίσημα το «Ευρωπαϊκό Πορτοφόλι Ψηφιακής Ταυτότητας» την Παρασκευή, θέτοντας τα θεμέλια για ένα κινεζικό σύστημα κοινωνικής πίστωσης που τιμωρεί όσους επιλέγουν να μην συμμορφωθούν με το σύστημα «παγκόσμιας ψηφιακής ταυτότητας» αποκλείοντάς τους από την κοινωνία.



Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το  νέο σύστημα , η Ελλάδα έγινε το πρώτο κράτος της ΕΕ που ξεκίνησε τη διάθεση ψηφιακών δελτίων ταυτότητας στους πολίτες την περασμένη εβδομάδα.

Η παγκόσμια ελίτ αρνιόταν πάντα ότι σχεδίαζε για ψηφιακή ταυτότητα, περιγράφοντας οποιονδήποτε τολμούσε να αποκαλύψει τα σχέδιά τους ως  «θεωρητικοί συνωμοσίας»  που πρέπει να φιμωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ορισμένες περιπτώσεις να μπουν στη φυλακή.

Αλλά τώρα οι μάσκες τους έχουν βγει και οι παγκοσμιοποιητές κάνουν την κίνησή τους.

Για να γίνει γνωστή ως eID, η τεχνολογία ψηφιακής ταυτότητας θα δώσει στην πολιτική ελίτ στην Ευρώπη τη δύναμη να δεσμεύει τραπεζικούς λογαριασμούς ανθρώπων, να τους εμποδίζει να αγοράζουν πτήσεις, είδη παντοπωλείου, είδη πρώτης ανάγκης και να συμμετέχουν στην κοινωνία με οποιονδήποτε ουσιαστικό τρόπο.

«Η ψηφιακή ταυτότητα δεν είναι απλώς ένα διαβατήριο που θα έχετε στο iPhone σας σε μορφή ψηφιακού διαβατηρίου. Συνεπάγεται σχεδόν όλα όσα η κυβέρνηση θα ήθελε να μάθει για εσάς»,  είπε η Eva Vlaadingerbroek.

«Το μειονέκτημα είναι –και ελπίζω ότι ο κόσμος θα αρχίσει να το βλέπει αυτό– ότι η κυβέρνηση μπορεί να σας κλείσει. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα burger, κόκκινη οθόνη, όχι για εσάς. Αυτή η πτήση - όχι για σένα .»

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η ΕΕ δηλώνει ότι οι πολίτες που αρνούνται την ψηφιακή ταυτότητα του Μπιλ Γκέιτς θα αποκλειστούν από την κοινωνία



«Είναι πολύ ανοιχτοί και ειλικρινείς σχετικά με τον στόχο τους εδώ»,  συνέχισε ο Vlaadingerbroek.  «Πρέπει να πάρουμε τον λόγο τους πολύ σοβαρά και να πούμε όχι, θα πρέπει να ακυρώσουμε αμέσως αυτούς τους κομμουνιστές, να πούμε να φύγετε από την ιδιωτική μου ζωή, δεν σας βάζω να παρακολουθείτε τι τρώω και πού πηγαίνω».

Η παγκόσμια ελίτ είναι αποφασισμένη να πάει τον αυταρχισμό σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, ξεπερνώντας κατά πολύ οτιδήποτε επιχειρήθηκε στην Κίνα του Μάο ή στη Ρωσία του Στάλιν.

Δυστυχώς, το WEF κυκλοφόρησε με μια  σειρά  άρθρων  τον Σεπτέμβριο πιέζοντας για την επιβολή του DPI.

Το WEF υπόσχεται ότι οι νέες  «κοινωνίες χωρίς μετρητά»  και τα ψηφιακά αναγνωριστικά θα γίνουν ευπρόσδεκτα από το κοινό λόγω της  «τεχνολογίας μηδενικής γνώσης».



Πραγματικά πιστεύουν ότι είμαστε ηλίθιοι και μπορούν να ξεφύγουν από τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας.

Μπάξτερ Ντμίτρι

Μπάξτερ Ντμίτρι

Ο Baxter Dmitry είναι συγγραφέας στο The People's Voice. Καλύπτει την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία. Μιλώντας την αλήθεια στην εξουσία από τότε που έμαθε να μιλάει, ο Baxter έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 80 χώρες και έχει κερδίσει επιχειρήματα σε κάθε μία. Ζήστε χωρίς φόβο.
Email:  baxter@thepeoplesvoice.tv

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

  • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
    Σάς άρεσε;
    Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
    Σχολιάστε!!!
    Διαδώστε!!!!
    04/03/2024 - 34651 - 45041

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου