Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Τα μυστικά ερευνητικά προγράμματα που διευθύνονται από το USDA, το DoD και το DHS είναι μηχανικά γεωργικά βιολογικά όπλα. Βιοόπλα βασισμένα σε κρότωνες του Plum Island: μυστικά ερευνητικά προγράμματα USDA και DoD για μαζική εξόντωση.

 


Τα μυστικά ερευνητικά προγράμματα που διευθύνονται από το USDA, το DoD και το DHS είναι μηχανικά γεωργικά βιολογικά όπλα

Ενημέρωση κατάστασης, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - 
Βιοόπλα βασισμένα σε κρότωνες του Plum Island: μυστικά ερευνητικά προγράμματα USDA και DoD για μαζική εξόντωση


Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ (USDA) ασχολείται ενεργά με τη μηχανική βιολογικών όπλων εδώ και δεκαετίες. Πολύ πριν ο Fauci και το NIH χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη βιοβόλων κέρδους λειτουργίας με τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό στη Γουχάν της Κίνας, το USDA διηύθυνε μια εγκατάσταση βιολογικών όπλων στο νησί Plum που ήταν επιφορτισμένη με την έρευνα γεωργικών όπλων που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να επιτεθούν και να καταστρέψουν την προμήθεια τροφίμων των εχθρικών εθνών.

Στη συνέντευξή του, ο Grossman αναφέρει μια έκθεση GAO του 2005 που εξηγεί ότι αναφέρεται σε παθογόνους παράγοντες που μπορούν να μετατραπούν σε γεωργικά βιολογικά όπλα. Επιβεβαιώσαμε την ύπαρξη αυτής της έκθεσης στον ιστότοπο GAO.gov .

Το USDA, όπως και το NIH, το NIAID, το CDC και το FDA, ασχολείται με το να βλάψει την ανθρωπότητα αναπτύσσοντας και αναπτύσσοντας βιολογικά όπλα μέσω πολλαπλών φορέων, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, της άγριας ζωής, της γενετικής μηχανικής και των εμβολίων.


Situation Update, Sep 21, 2022 - Plum Island tick-based bioweapons: USDA and DoD secret research programs for mass EXTERMINATION
Current Time 0:12
Duration 1:42:56
Loaded0.97%
1x
Ενημέρωση κατάστασης, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - Βιοόπλα βασισμένα σε κρότωνες του Plum Island: μυστικά ερευνητικά προγράμματα USDA και DoD για μαζική εξόντωση


Αποκτήστε το πλήρες podcast βόμβα εδώ.

πηγή: https://www.brighteon.com/a537a3a8-6cde-4547-aa65-81985d5e91fd


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου