Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Λ.Σ.--ΕΛ.ΑΚΤ (Λιμενικό Σώμα), λόγω μή πραγματοποίησης διαγνωστικών ελέγχων νόσησης από κορωνοϊό COVID-19

 ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Λ.Σ.--ΕΛ.ΑΚΤ (Λιμενικό Σώμα), λόγω μή πραγματοποίησης διαγνωστικών ελέγχων νόσησης από κορωνοϊό COVID-19

Έν μέρει ίσως είναι θετικό. Αφού δέν θά υπάρχουν λιμενικοί υπάλληλοι πού σώζουν τούς δήθεν ναυαγούς λαθρομετανάστες. Ή απόλυτη ξεφτίλα τής ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΑΡΧΙΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. 

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΙΑ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ  ΔΙΑΜΕΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΕΔΩΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. 

ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΑΦΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. 





Πειραιάς 06/09/2021 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                                       Πειραιάς 06/09/2021 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ 

ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ                                             Αριθμ. Πρωτ: 2822.30-2/64291/2021 

                                                                                              ΠΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΟ (ΟΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ                                                            ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ     

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ 

ΤΜΗΜΑ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 

 Ταχ.Δ/νση :Ακτή Βασιλειάδη – Λιμάνι Πειραιά 

Ταχ.Κώδικας :185 10 – Πύλες Ε1-Ε2 

Πληροφορίες: Πλωτάρχης Λ.Σ. (Ο) ΧΟΡΕΒΑΣ Χρ. 

Τηλέφωνο : 213 -1374297 

 ΘΕΜΑ: «Περικοπή αποδοχών στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. λόγω μη πραγματοποίησης διαγνωστικών ελέγχων νόσησης από κορωνοϊό COVID-19» 


 Σχετ.: α) Η με αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ.26390 Κοινή Υπουργική Απόφαση (Β’ 1686) β) Η με ΩΠ 271447/04-21 σηματική αναφορά ΥΝΑΝΠ/ΑΛΣ-ΕΛΑΚΤ/Γρ. κ. Δ.Κ.Δ’ 

 1. Σύμφωνα με τα αναγραφόμενα στην παράγραφο 2 του άρθρου 5 ανωτέρω (α) σχετικού, «Σε περίπτωση που τα υπόχρεα πρόσωπα του άρθρου 1 δεν υποβάλλονται σε διαγνωστικό έλεγχο ή δεν καταχωρίζουν το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 4, η αρμόδια για θέματα προσωπικού υπηρεσία του φορέα προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για την περικοπή των αποδοχών του υπόχρεου προσώπου λόγω υπαίτιας μη παροχής εργασίας σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις εξαιτίας της μη συμμόρφωσης στα ανωτέρω». Στο σημείο αυτό θα πρέπει να επισημανθεί ότι και τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αναφέρονται ρητά ως υπόχρεα πρόσωπα, βάσει των διατάξεων της παραγράφου 1 του άρθρου 1 ομοίου σχετικού. 

 2. Κατόπιν τούτου και βάσει των αναφερομένων στο (β) σχετικό, οι Υπηρεσίες Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στις οποίες έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο στελέχη τους να μην εφαρμόζουν τα αναφερόμενα στην προηγούμενη παράγραφο, καλούνται όπως αποστέλλουν εφεξής στο τέλος εκάστου μηνός σηματική αναφορά στην Υπηρεσία μας όπου θα αναφέρονται αναλυτικά: Ι) τα ατομικά στοιχεία των στελεχών αυτών (Ονοματεπώνυμο, βαθμός, Μηχανογραφικός αριθμός μισθοδοσίας και ΑΦΜ) ΙΙ) οι ημέρες απουσίας τους από την Υπηρεσία λόγω μη υποβολής της προβλεπόμενης από την (α) σχετική δήλωσης αποτελέσματος. 

3. Όσον αφορά το χρονικό διάστημα 24/04/2021-31/08/2021, θα υποβληθεί μια σηματική αναφορά, στην οποία και θα αναφέρεται ο αριθμός των ημερών απουσίας των εν λόγω στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αναλυτικά ανά μήνα. 

4. Αρνητικές αναφορές δεν απαιτούνται, ενώ οι σηματικές αναφορές θα πρέπει να έχουν διαβάθμιση εμπιστευτικού, λόγω των προσωπικών στοιχείων των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που αναγράφονται σε αυτές. 

5. Υπηρεσίες Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καλούνται για την άμεση εφαρμογή των αναφερομένων στο παρόν έγγραφο. 

 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ Λ.Σ. 

Ψηφιακά υπογεγραμένο από CHRISTOS CHOREVAS

Ημερομηνία: 2021.09.06 12:25:09 EEST

Αιτία: ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ

Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ


Αργύριος Μαρινάκης Ελλην Πολίτης Ιθαγενής Συν - Ιδιοκτήτης τής Ελλάδος

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      10/09/2021 - 34669 - 45069

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου