Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.

 



ΑΠΩΛΕΣΑΝ ΚΑΘΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ <<ΜΑΦΙΩΖΟΥΣ>>. 

Τίς έκρυβαν, 13 ημέρες, με νύχια καί με δόντια τίς επιστολές, για να μην τούς λιντσάρει ο κόσμος...
Αυτοί είναι οί εισαγγελείς πού επικαλέστηκε ό Νίκος Αντωνιάδης...
Οί Έλληνες εισαγγελείς ζητάνε τά ονόματα τών μαρτύρων με διάφορα τεχνάσματα καί τρόπους.. Καί η Αμερικανική Δικαιοσύνη και Δικηγόροι τους έστειλαν επιστολή...
Καί θα δείτε και μία άλλη επιστολή που τους έστειλε η Αγγλική Κυβέρνηση.
ΞΕΦΤΥΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝAΝ Η ΕΓΓΛΈΖΟΙ ΔΙΚΑΣΤΈΣ.
ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΟΙ ΚΆΙ ΒΡΏΜΙΚΟΙ ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΊ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.
ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ Χώρας...

Περιληπτικά .
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ.
Αγαπητέ Πρόεδρε Τσαλαγανίδη, Εισαγγελέα Πλιώτα και Γραμματέα Esposito:
Εκπροσωπούμε τους πολίτες της Ελλάδας οι οποίοι έδωσαν οικειοθελώς πληροφορίες στις Αμερικανικές αρχές επιβολής του νόμου σχετικά με παραβιάσεις του νόμου περί αλλοδαπών πρακτικών διαφθοράς ("FCPA ).
Αυτοί οι θαρραλέοι καταγγέλλοντες έδωσαν πληροφορίες ότι η ελβετική φαρμακευτική εταιρεία Νovartis AG αξιωματούχοι παραβιάζουν το νόμο περί FCPA.
Οι καταγγέλλοντες μας δημοσιοποίησαν τις πληροφορίες σύμφωνα με το δίκαιο των ΗΠΑ τό οποίο παρέχει ισχυρή προστασία για τους εμπιστευτικούς πληροφοριοδότες και απαγορεύει την παρεμπόδιση της δικαιοσύνης όσον αφορά τους μάρτυρες στις ποινικές και κανονιστικές διαδικασίες των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τον αμερικανικό νόμο, οι καταγγέλλοντες έχουν δικαίωμα σε εμπιστοσύνη και ανωνυμία όταν αναφέρουν παραβιάσεις του νόμου, συμπεριλαμβανομένου του FCPA.
Θά αποτελούσε σοβαρή παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των αντί Παρόλο που εκπροσωπούμε αυτούς τους καταγγέλλοντες στις Η.ΠΑ, δεν τους αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα ή σε καμία ελληνική διαδικασία.
Σε άμεση παραβίαση του αμερικανικού και του διεθνούς δικαίου, οι Αναπληρωτές Εισαγγελείς του Ελληνικού Ανωτάτου Δικαστηρίου απέστειλαν επίσημο αίτημα στο Αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης για τα ονόματα αυτόν των ανώνυμων καταγγελιών και ζήτησαν πληροφορίες που θα μπορούσαν να εντοπίσουν άμεσα ή έμμεσα αυτούς τους καταγγέλλοντες.
Ζήτησαν επίσης πληροφορίες που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να υπονομεύσουν τις προστασίες που αυτοί οι whistieblowers θα είχαν επίσης σύμφωνα με το Ελληνικό Εσωτερικό Δίκαιο, εάν αποκαλύψουν την ταυτότητά τους .
Τόσο τό Αμερικανικό όσο και το Ευρωπαϊκό / Διεθνές Δίκαιο, αποτρέπουν πράξεις όπως αυτές που έπραξαν οι δύο Έλληνες εισαγγελείς, και διαφυλάσσουν ανωνυμία και την ασφάλεια των καταγγελιών.
Οποιαδήποτε ενέργεια των εκπροσώπων του Ελληνικού Ανωτάτου Δικαστηρίου ή άλλων Αξιωματούχων της Ελληνικής Κυβέρνησης να ζητήσουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες να παραβιάσουν τους νόμους προστασίας των καταγγελιών των ΗΠΑ είναι σαφώς παράνομες . Οποιαδήποτε προσπάθεια γιά αντίποινα εναντίον αυτών των καταγγελιών παραβιάζοντας το δικαίωμά τους τής εμπιστευτικότητας σύμφωνα με το δίκαιο των ΗΠΑ, υπονομεύει το κράτος δικαίου, παραβιάζει τις Διεθνείς Συμβάσεις κατά της Διαφθοράς, παραβιάζει τους νόμους περί κινητών αξιών των ΗΠΑ που ισχύουν για πολλές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και συνιστά εμπόδιο στη δικαιοσύνη .
Επιπλέον, οι ενέργειες που έγιναν εναντίον των Δικηγόρων τυχόν καταγγελλόντων που έδωσαν μαρτυρία στις αρχές των ΗΠΑ, ισοδυναμούν με περαιτέρω αντίποινα, εναντίον των καταγγελιών, που παραβιάζουν το Διεθνές Δίκαιο και πρέπει να αντιμετωπίζονται με την ίδια αυστηρότητα όπως και οι άμεσες αντιποίνων κατά των καταγγελιών.
Ζητάμε να σταματήσετε αμέσως και να εγκαταλείψετε οποιαδήποτε προσπάθεια να μάθετε την ταυτότητα των Ελλήνων πολιτών που έχουν εθελοντικά δώσει πληροφορίες στις αρχές των ΗΠΑ. Ζητάμε επίσης να αποσύρετε οποιοδήποτε αίτημα προς τις αρχές των ΗΠΑ για να εκθέσετε την ταυτότητα αυτών των καταγγελιών.
Η επιστολή αυτή αποτελεί επίσης επίσημη καταγγελία κατά του Ελληνικού Ανωτάτου Δικαστηρίου που υποβλήθηκε ενώπιον του Συμβουλίου της Ευώπης.
Επιδιώκουμε με κάθε τρόπο όλες τις κυρώσεις και τις διαθέσιμες ατέλειες με βάση την παραβίαση των διεθνών συμβάσεων κατά της διαφθοράς που ενέκρινε η Ελλάδα και εφαρμόζει το Συμβούλιο της Ευρώπης.












ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ..
Εδω η επιστολές σε μορφή pdf...



Δεκατρείς μέρες

ΠΗΓΗ:
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      01/04/2021 - 34590 - 4489
      Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου