Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Ατζέντα EMS 2050

 

Ατζέντα EMS 2050

EMS Agenda 2050 Envision the Future λογότυπο

Το EMS Agenda 2050 είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής και χωρίς αποκλεισμούς διετούς προσπάθειας για τη δημιουργία ενός τολμηρού σχεδίου για τις επόμενες δεκαετίες. Το νέο θεματολόγιο για το μέλλον προβλέπει καινοτόμες δυνατότητες με επίκεντρο τον άνθρωπο για την προώθηση συστημάτων EMS.

EMS με επίκεντρο τον άνθρωπο





Ανάπτυξη του οράματος

Το 2014, το Εθνικό Γνωμοδοτικό Συμβούλιο EMS συνέστησε την ενημέρωση του Ατζέντα EMS για το Μέλλον του 1996 για να ανοίξει ο δρόμος για τη συνεχή εξέλιξη της βιομηχανίας. Καθ 'όλη τη διάρκεια του 2017 και του 2018, οι επαγγελματίες του EMS, τα ενδιαφερόμενα μέρη και τα μέλη του κοινού μοιράστηκαν ιδέες μέσω περιφερειακών συναντήσεων, διαδικτυακών σεμιναρίων, συνεδρίων και δημόσιων σχολίων. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το EMS Agenda 2050, ένα νέο όραμα για το μέλλον που παρέχει ένα πλαίσιο για τα επόμενα τριάντα χρόνια προόδου του συστήματος EMS.

Πόροι

Ατζέντα EMS 2050

EMS Agenda 2050
Αυτό το έγγραφο, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2019, είναι το αποκορύφωμα της διετούς συνεργασίας. Περιγράφει έξι κατευθυντήριες αρχές που βοηθούν τα άτομα, τους ηγέτες του EMS και τις κοινότητες στη δημιουργία ενός συστήματος EMS που επικεντρώνεται περισσότερο στον άνθρωπο.

Περίληψη του προγράμματος EMS 2050

EMS Agenda 2050 Infographic
Αυτό το infographic προσφέρει μια σύνοψη του EMS Agenda 2050 και τις έξι κατευθυντήριες αρχές στο έγγραφο.

Χρονοδιάγραμμα ατζέντας EMS

Χρονοδιάγραμμα EMS Agenda 2050 για συνεργασία και εισαγωγή
Αυτό το γράφημα περιγράφει τις πολλές ευκαιρίες για δημόσια συμβολή καθ 'όλη τη διάρκεια του έργου 2017 και 2018.

Οδηγός EMS Agenda 2050 για τη συνοδευτική σελίδα του Vision

Οδηγός EMS Agenda 2050 για το όραμα
Μάθετε για τη διαδικασία δημιουργίας του EMS Agenda 2050, πώς μπορεί να είναι το μέλλον του EMS και τις έξι κατευθυντήριες αρχές σε αυτό το εύκολο στην κοινή χρήση έγγραφο.

Βίντεο

Πώς φτάσαμε ως εδώ?
Αν και το EMS Agenda 2050 οραματίζεται τα συστήματα EMS του μέλλοντος, οι ρίζες του χρονολογούνται από το 1996. Στο επόμενο βίντεο, μάθετε πώς το αρχικό πρόγραμμα δράσης για το μέλλον έθεσε τις βάσεις για το EMS Agenda 2050 για τη βελτίωση των πιο κρίσιμων πτυχών των συστημάτων EMS για το επόμενο τρεις δεκαετίες.

  • Δείτε το βίντεο εδώ .

EMS Past, Present and Future: Writing the Next Agenda
Η EMS Focus Webinar Series παρουσίασε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο το 2016 με τους συγγραφείς του 1996 EMS Agenda για το Μέλλον και του EMSC. Κοιτάζουν πίσω μερικά από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα του επαγγέλματος τις τελευταίες δύο δεκαετίες και συζητούν πώς μπορεί να εξελιχθεί η βιομηχανία στο μέλλον.

  • Δείτε το διαδικτυακό σεμινάριο εδώ .

Εθνικό Φόρουμ Υλοποίησης Συνεδρίες 1 και 2
Η ομάδα του έργου πραγματοποίησε ένα Εθνικό Φόρουμ Υλοποίησης το φθινόπωρο του 2018 για να συζητήσει το ανθρωποκεντρικό όραμα και έξι κατευθυντήριες αρχές που περιγράφονται στο EMS Agenda 2050.

Ποιος συμμετέχει

Το EMS Agenda 2050 υποστηρίχθηκε από:

  • Γραφείο Διοίκησης Ασφάλειας Εθνικής Οδού του EMS
  • Πρόγραμμα EMS για παιδιά στη Διοίκηση Πόρων και Υπηρεσιών Υγείας
  • Γραφείο του Βοηθού Γραμματέα Ετοιμότητας και Ανταπόκρισης στο Τμήμα Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών
  • Τμήμα Εσωτερικής Ασφάλειας Γραφείο Υγείας

Το έργο EMS Agenda 2050 διαχειρίστηκε η Redhorse Corporation, με την υποστήριξη του Ομίλου RedFlash, μέσω συμβολαίου με την Εθνική Αρχή Ασφάλειας Κυκλοφορίας.

Πηγή: https://www.ems.gov/projects/ems-agenda-2050.html

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

    • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
      Σάς άρεσε;
      Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
      Σχολιάστε!!!
      Διαδώστε!!!!
      19/01/2021 - 34540 - 4449
      Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου