Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Και άλλα πλαστά στοιχεία στο βιογραφικό της Γερμανίδας υπουργού άμυνας


642x999_8064138
Η Γερμανίδα υπουργός άμυνας, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, βρίσκεται για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα στο σημερινό δημοσίευμα σχετικά με τα πλαστά στοιχεία στο βιογραφικό της. Η γερμανική εφημερίδα Welt am Sonntag ανέφερε σήμερα Κυριακή 11-10 -15 ότι σύμφωνα με το Βιογραφικό σημείωμα της, οτι είχε σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.
Σχετικά με το βιογραφικό σημείωμα της η φον ντερ Λάιεν είχε γράψει οτι έκανε δύο περιόδους στο διάσημο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ στην Καλιφόρνια στη δεκαετία του 1990. Την πρώτη φορά στην σπουδή διοίκηση επιχειρήσεων, και τη δεύτερη φορά για την συμμετοχή της στην «διοίκηση επιχειρήσεων του Στάνφορντ Νοσοκομείου».
Το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ δήλωσε στην εφημερίδα ότι η υπουργός δεν είχε γραφτεί ποτέ σε κάποια σπουδή και ότι δεν είχε ποτέ δώσει κάποιο μάθημα. Στα αρχεία του πανεπιστημίου δεν υπάρχει το όνομα της Γερμανίδας υπουργού.
Οι Γερμανοί πολιτικοί, ο ένας μετά τον άλλο βάλλονται από τα ίδια κέντρα που πρώτα τους ανέβαζαν εκεί που τους χρειάζονταν για να τους συντρίψουν την κατάλληλη στιγμή…
Ποιο πρωτόκολλο των Σοφών της Σιών είναι αυτό;
ΚΟΡΑΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου